Hekling – babytøffel

Jeg forbereder meg på familieøkning og hekler og strikker i vei. Nei – det er ikke økning i kjernefamilien, men i den litt større. Søstra mi venter i mars, svigerinna mi i juni. Tilsynelatene får de begge to jenter, ja så da går det jo i rosa her da. SÅ forhåpentligvis  var det ingen som så feil på ultralyden. Til poenget – siden jeg forbereder meg, så har jeg startet med å hekle et par søte små tøfler til å holde små jenteben varm. De er hekla i baby ull fra Spar Kjøp og med pinne nr 3,5 (og ikke 4 som står i oppskriften som du finner her), og så gikk jeg bare opp en størrelse slik at tøffelen ikke skulle bli alt for liten. Var morsomt å hekle noe annet enn rundt og rundt som var resultatet når jeg hekla kurv=) syns de ble så nusselige disse tøflene

4 comments for “Hekling – babytøffel

 1. February 21, 2011 at 3:06 pm

  SÅ søte de var!Det er moro å hekle og strikke til de minste velsignelsene! En god dag til deg og dine!

  • February 21, 2011 at 3:15 pm

   ja, det er skikkelig koselig. Også går det så fort, for det er jo så smått. abslutt et pluss det =)

 2. svigerinna
  February 22, 2011 at 8:31 am

  jeg liker!!! masse!!!

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: