Oppskrift – frokostmuffins

 

Dette er saftige, deilige og grove frokostmuffins, med masse godt inni.

Du trenger:

en muffinsform med tolv hull

6dl hvetemel

2 dl samalt hvetemel

5,5dl melk

1 egg

1 dl olje

3 ts bakepulver

1 ts salt

100 g hvitost

1/2 paprika

150 g kokt skinke

10 marinerte soltørkede tomater

1/3 brokoli

gjør slik:

forvarm ovnen til 225 grader. Smør muffinsformen med fett. Vaske og rens paprikaen og brokolien, og kutt i små terninger. Kutt tomatene og skinka også i små terninger.

Bland alt det tørre sammen. lages røra for hånd blandes grønnsakene og skinken inn her, om du bruker kjøkkenmaskin tas det senere. Bisk egget og bland inn melken. tilsett melk og eggeblandingen litt og litt i melblandingen. bruker du kjøkkenmaskin rører du så inn grønnsakene og skinken her. Fordel deigen i en muffinsform med tolv hull. rasp osten og dytt litt ost ned i midten av hver muffin. Stek muffinsene midt i ovnen på 225 grader i ca 35 minutter. følg med på slutten for å se om de trenger mindre/mer tid. La muffinsene stå i 5 minutter i formen før du flytter dem over på en rist for avkjøling.

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: