Marius Me Up!

Jeg er bitt av mariusbasillen, og har strikket to Mariusgensre i det siste.

En til meg selv

en til en fire år gammel gutt.

Garnet jeg har brukt er safirgarn fra sparkjøp, som har samme masketetthet som det som er anbefalt i oppskriften.(22 m 10cm)

Her er resultatene:

Min er strikket i fargene sort, hvit og grå, og jeg har gjort om en del på oppskriften, siden jeg ville ha en strammere genser med høy hals. Jeg har derfor brukt maskeantallet for strl 4-6 på bolen og på armene. og i selve mønsteret har jeg felt annerledes enn det som står i selve oppskriften. Om noen vil jeg skal legge ut felletallanne og masketallene er det bare å si i fra. Oppskriften er hentet fra dette heftet fra sandnesgarn, modell 11, dog noe alterert

Denne er i fargen grønnn, grå og sort.

Oppskriften er funnet i dette heftet fra sandnesgarn, modell 1.

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: