Marius Ølvott

wpid-IMG_20130122_200024.jpg

Jeg fikk en sms fra sjefen min om jeg kunne strikke noen ølvotter til henne.Det kunne jeg naturligvis, og valget falt på  Marius ølvotter fra Marius Strikkebok.

Syns disse var vedig små i størrelsen på pinne 3,5(og jeg strikker løst). Det var bare akkurat sånn at de passa til meg, og disse vottene jeg skulle strikke skulle til menn. Veldig få menn har like små hender som meg, så det løste jeg ved å strikke dem på pinne 4 i steden for. Da passa de fint til mannen min, og forhåpentlig også til mottakerne.

Så nå kan de ta utepilsen selv i 15 minus. (som var dagens temperatur)

wpid-IMG_20130117_194439.jpg

JEG HAR DESSVERRE SLUTTET Å LAGE DISSE PÅ BESTILLING. OM JEG HAR VOTTER TIL SALGS VIL DE TIL EN HVER TID FINNES I BUTIKKEN MIN.

7 comments for “Marius Ølvott

 1. Anna-Lena
  April 20, 2013 at 8:22 pm

  Hei. Lurte på en ting når du strikker selve votten. Begynner du på motsatt side av mønsteret når du strikker på vranga? (man skal jo strikke frem og tilbake på rundpinne og jeg starter som regel fra høyre side når jeg strikker rett). Har strikket to ølvotter, men valgte å ikke lage mariusmønster, siden jeg ikke helt skjønte hva jeg skulle gjøre ;-) Takknemlig for tilbakemelding… Mvh Anna-Lena

  • April 21, 2013 at 10:59 am

   Hei Anna-Lena.
   Hvis jeg forstår hva du mener så gjør jeg sånn:
   Jeg legger opp maskene, og strikker tre omganger blått. Da begynner jeg første omgang med å strikke vrangt.
   Nårr eg da kommer til den hvite stripa er jeg på rettsida (første blå vrang, andre blå rett, tredje blå vrang, hvit stripe rett)

   Jeg strikker alltid (!) mønsteret fra høyre mot venstre. det er den veien man strikker, selv om man strikker vrangt=)

   • Anna-Lena
    April 21, 2013 at 11:50 am

    Hei.
    Da får jeg prøve meg etterhvert. Takk for hjelpen :-)
    Hilsen Anna-Lena (som forøvrig er tanta til Maria Isabel ;-) )

 2. Anna-Lena
  April 21, 2013 at 4:23 pm

  :-)

 3. Veronica
  December 5, 2014 at 4:10 pm

  Kan jeg kjøpe ølvott og følger det med en vanlig til?

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: