NY SYMASKIN!

Hurra!

jeg har fått meg ny symaskin!

Da trykkfoten på den gamle symaskina mi begynte å skrante rett etter at garantien gikk ut, begynte jeg å drømme om ny symaskin. Strengt tatt trengte jeg det ikke, for den gamle funka jo, men så hadde jeg lyst på en da. Og etter å ha sett rundt på nettet fant jeg ut at jeg hadde lyst på broderimaskin. Jeg tok en samtale med mannen,og etter et par dagers betenkningstid gikk han med på det – hvis jeg broderte noe for han.

Jeg saumfarte nettet; Ebay, Amazon og norske nettsider. Jeg spurte meg til råds på hobbygruppa jeg er med i på Facebook og fikk mange gode råd. Tilslutt besøkte jeg Lillestrøm sysenter. Først og fremst for å få dem til å se på den symaskina jeg har for å finne ut hva som er problemet med trykkfoten (de fant ikke noe, den funka der. slutta å funke igjen da vi kom hjem…) og ble vist litt forskjellige maskiner. Kenneth på Lillestrøm sysenter var ganske tydelig på hva han mente var best; en Brother maskin. I følge han produserer brother stort sett alle andre broderimaskiner også, og da var det beste å ta det fra dem. Den andre symaskinen min er jo en brother, og jeg har vært veldig fornøyd med den, så jeg så ikke noe problem med det. Det endte med at jeg kjøpte en Brother Innov is 1250 kombinert sy og broderimaskin.

Sånn ser maskina ut med broderienheten på. Her er litt nformasjon om den fra brosjyren fra Brother

• 180 × 130 mm broderifelt
• 136 indbyggede broderier
• Stort arbejdsområde
• 100’vis af stingkombinationer
• 850 sting pr. minut i syfunktion
• 650 sting pr. minut i broderifunktion
• USB port til PC-tilslutning
Maskinen har 71 nyttesting og 72 pyntesting, og 6 inkluderte fonter, LCD toutc screen som du kan bruke til å velge sting, redigere broderier eller sette opp stingkombinasjoner.

Jeg har lekt meg litt med den, og er til nå veldig fornøyd. Trenger litt mer øving, naturligvis.

1 comment for “NY SYMASKIN!

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: