Kjøkkenbordet ble nytt.

Vi har begrenset økonomi, som de fleste andre jeg kjenner, og det er derfor ikke bare å kjøpe seg noe nytt når det man har begynner å bli slitt. Vi har et kjøkkenbord fra Ikea som vi kjøpte på salg i 2008. Det er et helt ok kjøkkenbord som kan slåes sammen og bli bittelite. Vi hadde malt dette bordet da vi kjøpte det (vi kjøpte det trehvitt men ville ha hvitt) og denne malingen hadde begynt å flekke av flere steder på bordet, i hovedsak pga databruk på stedet.

Uansett, jeg var i mars med søsteren min i spania, og ble inspirert av et bord på en café der, og noen måneder etter turen fikset jeg bordet vårt i samme stil. Ved hjelp av en bok, Tapetlim og Trestjerner Gulvmatt forvandlet jeg bordet vårt fra slitt til nytt!

wpid-PicsArt_1377366580986.jpg

De som kjenner meg vet at jeg elsker å lese, og at jeg ikke får sove uten å ha lest noen sider av en bok først. De som kjenner meg enda bedre vet at mine favorittbøker er Harry Potter. Det var derfor ikke alt for vanskelig å skjønne hvilken bok som kom til å bli valget da jeg skulle gjøre dette.

wpid-PicsArt_1377762743309.jpg

Jeg er ufattelig stolt av bordet vårt. Det er one of a kind. Jeg simpelthen ELSKER det.

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: