Superjenta!

Det er karnevaltid, og jenta mi skulle få velge hva hun skulle gå kledd ut som på barnehagens festdag. Førstevalget var natuligvis prinsesse. Siden hun gikk som prinsesse i fjor, fikk jeg overtalt henne til å velge noe annet. Valget var klart – hun skulle være “super mamma” ; “akkurat som deg mamma”. Da hadde jeg ikke noe valg, jeg måtte lage superdrakt til henne. Siden jeg ikke hadde noen oppskrift , tegnet jeg en oppskrift på matpapir etter kroppen hennes, og klipte ut i rødt og blått stoff. Jeg lastet ned dette supermannmerket og Broderterte det på et tjukt broderipapir. Så festet jeg strykemerkelim på baksiden og festet den på drakta. Jeg festet så gule skråbånd rund hals- og armåpningene, og rundt livet. Tilslutt laget jeg en kappe som jeg festet bak i nakken med trykkknapper.

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: