Mine symaskiner

Jeg har nå hele tre symaskiner. En kan jo spørre seg selv om det er nødvendig med så mange, og svaret er vel – nei, jeg trenger egentlig bare to, en symaskin og en overlockmaskin. meeeen, siden de tre har forskjellige funksjoner kan jeg bruke alle tre etter hverandre uten å måtte skifte på føtter, trå og sting. Og broderifunksjonen løfter virkelig kvaliteten på det jeg produserer

Bronther Innov is 30
Den første symaskina kjøpte jeg i 2008 (det kan du lese om her). Det er en god og stødig maskin, med 70 innebygde sømmer. Den funker flott fremdeles, og jeg bruker den til å sy det meste. Maskinen koste i overkant av 3000 kr ny.

Elna 664

Min andre maskin er en Elna 664 overlockmaskin som jeg kjøpte i 2012. En overlockmaskin er en maskin som syr kanter og folder i høyt tempo, og samtidig kutter rene kanter. Jeg bruker denne til å sy kantsømmer, falder og til å sy sammen rette sider på klær.

Denne var på salg til i underkant av 4000 kr da jeg kjøpte den.

Brother Innov is 1250

Dette er det siste bidraget til symaskinfamilien, og flyttet inn nå i 2013. Dette er en kombinert sy-og broderimaskin. (du kan lese mer om den her) den har 143 sømmer, og 136 broderier inkludert. i tillegg har den 6 fonter som kan brukes til å skrive i broderi med. Du kan redigere sømmer og broderier i lcdskjermen. Den har mange medfølgende trykkføtter og quilteføtter.

Denne var på salg til 15000 kr da jeg kjøpte den.

Legg igjen en kommentar

%d bloggers like this: